søndag 19. oktober 2008

Restaurant og matfag

"*Du som velger restaurant- og matfag bør ha godt håndlag, være kreativ, nøyaktig og renslig. Der du er i direkte kontakt med kunder, er det også viktig at du er serviceinnstilt. *Utdanningsprogrammet fører fram til yrker innen blant annet hotell- og restaurantnæringen og næringsmiddelindustrien, men også til arbeid i bedrifter som produserer kjøtt-, fiske-, drikke-, bake- og matvarer. Kunnskaper om egne og andres kulturer og mattradisjoner og om næringsmidler, kosthold og helsefremmende livsstil er viktig"

Når du velger restaurant- og matfag kan du velge mellom å bli instutisjonskokk, kokk, servitør, baker, butikkslakter, fagarbeider i industriell matprodukjson, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, sjømathandler, fagarbeider i sjømatproduksjon eller slakter.



www.apetirif.no

Ingen kommentarer: